SALADES & VOORGERECHTEN:
Schelpjes salade met asperges en mozzarella
Roerei met groene asperges en truffel
Zeevruchtenbordje met witte wijnsaus
Scampi's op een bedje van gewokte groenten
SOEPEN:
Paprikasoep met Boursin en eikruim
Soepje van jonge venkel met scampi
Koude zoetzure tomaten-komkommersoep
Aspergesoep met meiknolletjes, tuinkruiden en reepjes zalm
VLEES:
Lamskroon met fijne groenten en mosterdsaus
VIS:
Gegratineerde talbotfilets met gevulde aardappelen
Stoofpotje met zeeduivel en groene tagliatelli
Zeevruchtenpapillotte met sinaasappelsaus
Vis op Provençaalse wijze in papilot
KIP:
Kippenragout met wortel-courgetteblokjes
GROENTEN:
DESSERTS:
Soepje van meloen, met platte kaas en aardbeien
Salade met mozzarella en meloen
Aardbeien en sinaasappel met muntthee
Roomijs op een warm appelbedje met vanillesaus en kaneel