2009
Oktober
Dit is het uiteindelijke resultaat van mijn eerste cupcake-bestelling. Amandelcakejes, afgesmeerd met botercrème en versierd met chocoladepasta, suikerfondant en marsepein.
Resultaat van een knutselmiddag met de dochter van mijn nicht. Ik vind haar creaties heel vrolijk en origineel.
Amandelcakejes met kersenconfituur en versiering van marsepein. Gemaakt voor de verjaardag van een vriendin.
September
Amandelcakejes met een witte glazuur op basis van rozenwater. Afgewerkt met een marsepeinen roosje. Gemaakt voor moeke haar verjaardag.
Augustus
Amandelcakejes met kersenconfituur en marsepeinen versiering. Gemaakt voor mijn nicht en haar vriend die toen net in hun nieuwe appartement waren getrokken. En op deze foto zie je ineens ook wat je zeker NIET mag doen. Gebruik geen confituur om af te smeren, zeker niet wanneer je de cupcakes nog een nacht in de koelkast laat staan.
Chocoladecupcakes, gevuld en afgesmeerd met chocoladebotercrème
Amandelcakejes met een frambozen of kersenconfituurvulling. Afgewerkt met bloemsuiker en amandelschilfers.
Juni
Deze keer geen cupcakes maar enkel marsepeinen versieringen. Schildpadjes voor de jarige dus!
Mei
Ik heb mijn nieuwe aanwinst, een reliëfroller kunnen uitproberen. Deze cakejes zijn een cadeautje voor op een housewarmingparty. Gewone vanillecakejes met een laagje kersenconfituur. Alle versieringen zijn van marsepein. De roosjes lukken ondertussen vrij goed, maar het blijft wel een tijdrovend prutswerkje. Gelukkig maakt het eindresultaat dat ruimschoots goed.
De meeste mensen hebben hier gedaan met 'werken', maar ik heb me samen met mijn schoonzus enorm geamuseerd met het versieren van deze cakejes. Dus kan je hier de voor & na bewonderen ....
Cupcakes met witte chocoladeroomvulling en een ganache van pure chocolade.
De bovenste cupcakes waren voor mijn broer zijn verjaardag. De onderste lading was voor zijn vriendin. Gewone cakejes gevuld met een viervruchten-room vulling en versierd met gekleurde glazuur, marsepeinen autootjes en suikeren bloemen