Varkens-banaanrollades

4 dunne varkenslapjes * 2 teentjes knoflook * 125g mosterd * 2el wijnazijn * 3el honing * 2el olijfolie * ¼ tl cayennepeper * zeste van 1 citroen * 8 plakken spek * peper en zout * 2 kleine bananen * gele en rode paprika * 2el kruidenboter

Pel de knoflook en plet hem fijn met mosterd, wijnazijn, honing, olie en cayennepeper. Leg het vlees in deze marinade en laat afgedekt vier uur trekken. Leg vier plakken spek op een werkvlak en leg er telkens een varkenslapje bovenop. Lichtjes kruiden met peper en zout en de citroenschil erover strooien. De andere plakken spek er bovenop leggen. De bananen schillen en in stukken snijden die zo lang zijn als de kalfslapjes breed. Leg ze op het vlees. Oprollen en vaststeken met tandenstokers. Ongeveer 15-20 minutne bakken op een hete grill. De paprika’s in brede stukken snijden en op aluminiumfolie leggen. Verdeel er de kruidenboter over en grill ze 10 minuten. Serveer ze samen met het vlees.