Groenten uit de oven
1 zakje Knorr Champignonsaus met witte wijn * 200g rundsgehakt * broccoli * 4 wortelen * 4 aardappelen * ui * teentje knoflook * bakje champignons * 100g geraspte kaas * 4el paneermeel * olijfolie * paprikapoeder * peper en zout
Stoom of kook de schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden broccoli, aardappelen en wortels beetgaar. Snipper de ui en zet aan in olijfolie. Hak het knoflook en snij de champignons in reepjes en bak ze kort mee met de ui. Doe er de beetgare groenten bij en breng op smaak met weinig zout en peper. Bak in een andere pan het rundgehakt rul in olijfolie en kruid met peper, zout en een flinke eetlepel paprikapoeder. Warm de saus op. Vet de ovenschaal licht in met margarine en vul met de groenten. Doe er de saus over en verdeel er vervolgens het gehakt over. Nu mag de kaas erop en je bedekt die met een dun laagje paneermeel. Bedruppel met wat olijfolie en zet onder de grill tot de korst goudbruin kleurt.