Zeebaars met crumble en groententorentje (Colruyt)
4 zeebaarsfilets * 2 zongedroogde tomaatjes * 4el pijnboompitten * 2el olijfolie * ½ snuifje paprikapoeder * peper en zout * ½ courgette * 1 grote tomaat * 4 blaadjes verse basilicum * peper en zout
Hak de pitten fijn en snij de zongedroogde tomaten in kleine stukjes. Snij de courgette en tomaat in schijfjes van ½ cm. Je hebt van elk 4 schijfjes nodig. Maak de groententorentjes: eerst een schijf courgette, dan wat geraspte mozzarella en een schijf tomaat. Beleg met wat fijngesnipperde basilicum. Herhaal dit nog een keer en strooi boven op het torentje nog wat mozzarella. Kruid met peper en zout. Plaats de torentjes op een met 1el olijfolie ingeoliede ovenschaal. Verhit een braadpan en rooster er de gehakte pitten in. Laat ze niet verbranden. Maak de crumble klaar door de geroosterde pitten te mengen met de stukjes zongedroogde tomaat en 2el olijfolie, peper, zout en een snuifje paprikapoeder. Verhit 1el olijfolie in de braadpan en bak de vis op een hoog vuur goudbruin aan de velkant. Schik de filets in een braadslede met de velkant naar onder en verdeel de crumble op de ongebakken kant. Zet enkele uurtjes koel weg. Zet de groententorentjes gedurende 25min. in de oven op 225°C. Laat de visschotel gedurende 7 minuten mee gaar worden.