Lasagne met tonijn en groentjes
6 lasagne-vellen * 2 blikjes tonijn * courgette * 2 wortels * klein doosje champignons * beetje bakboter * tomatensaus * kruiden naar smaak * geraspte kaas
Kook de lasagne-vellen voor tot ze mals zijn maar nog niet helemaal gaar. Laat ze uitlekken op een keukendoek. Snij de courgette en geschilde wortel in kleine blokjes. Kook de groenten gaar en laat ze uitlekken. Smelt de boter en stoof de in partjes gesneden champignons. Voeg de uitgelekte groenten toe. Meng de verbrokkelde tonijn onder de groenten. Roer er de tomatensaus door en voeg naar smaak kruiden toe. Doe een dun laagje saus in de ovenschaal. Leg hier een eerste laag lasagnevellen op. Vervolgens bedek je deze met de saus. Herhaal dit en eindig met een laagje saus. Verdeel hierover geraspte kaas. Plaats de lasagne gedurende een 25-tal minuten in de oven op 200°C.