Cannelloni met kaas en groenten- Libelle
2 wortelen * 2 kleine courgettes * tak groene selder * 8 vellen verse lasagne * 500g verse kaas (ricotta, ...) * peper en zout * boter * 2el gehakte bieslook * 250ml tomatensaus * 25g gruyère
Snij de wortelen en de courgettes in blokjes, de selder in boogjes.
Stoom de groenten 10 min, of tot ze beetgaar zijn. Kook de lasagne
5 minuten in gezouten water. Laat de vellen plat opdrogen op een keukenhanddoek.
Vermeng de groenten met de verse kaas en de gehakte bieslook. Kruid
met peper en zout. Verdeel over de lasagnevellen en rol stevig op.
Beboter een ovenschaal en schik er de rolletjes in. Schenk er de tomatensaus
over. Bestrooi met gemalen gruyère en zet de cannelloni 10 minuten
in de oven op 200°C. (ook lekker met spinazie, gehakt en kruidenkaas)