Saltimbocca van kip met spinazie / Simply You
4 kipfilets * 800g verse spinazie * 2 teentjes knoflook * 2 sjalotten * 50g zongedroogde tomaten * 50g pijnboompitten * 50g parmezaanse kaas, geraspt * 1 klontje boter * nootmuskaat * peper en zout
Leg de kipfilets tussen een vel vershoudfolie en sla ze plat met een deegrol. Hak de look en de sjalotjes fijn en stoof ze zachtjes in wat olijfolie. Voeg de gewassen spinazie toe en laat ongeveer 10 minuten meestoven. Snijd de gedroogde tomaten in blokjes en strooi ze, samen met de pijnboompitten, over de spinazie. Meng alles en kruid met peper, zout en een beetje nootmuskaat. Leg de spinazievulling in het midden van de kipfilets en strooi er de parmenzaankrullen over. Vouw de kipfilets dicht en maak vast met een cocktailprikker. Bak de filets mooi bruin in een beetje boter en laat ze gedurende 15 minuten verder garen in een voorverwarmde oven op 200°C. Serveer met tagliatelli