Wafelpudding met framboos en witte chocolade (Delicious
500g (12stuks) wafels (zachte, luchtige wafels) * 300g frambozen, liefst vers * 200g witte chocolade, gehakt * 3 eieren * 60g fijne kristalsuiker * 1el bloem * 1tl geraspte citroenschil * 1tl vanille-essence * 500ml slagroom * 2el poedersuiker, voor het bestuiven
Verwarm de oven voor op 170°C. Vet een middelgrote ovenschaal in. Snijd de wafels in blokjes van 2cm. Doe de helft in de schaal, verdeel de helft van de frambozen erover en vervolgens de helft van de chocolade. Herhaal dit nog eens. Klop in een kom de eieren los met de suiker, bloem, het citroensap, de vanille en slagroom. Schenk het eimengsel over de wafels en zet 10 minuten weg. Bak 35minuten in de oven, of tot het dessert goudbruin is. Bestuif moet poedersuiker. Serveer met slagroom of ijs.