These are a few of my favourite things

Iedereen heeft ongetwijfeld een aantal persoonlijke favorieten. Of het nu een specifiek paar super comfortabele schoenen is, die ene trui die aanvoelt alsof je een zachte knuffel krijgt, een lievelingsmaaltijd of dessert, een favoriet product, boek, … Het kan eigenlijk op vrijwel alles van toepassing zijn mijn persoonlijke lijstje is dan ook vrij gevarieerd …

Teamaker

Deze kocht ik eerder dit jaar en ik ben er nog steeds super tevreden mee. Bij silicone theefilters waren de gaatjes vaak te groot waardoor de thee deels kon ontsnappen. Bij van die metalen zeefjes met plooien was het dan weer erg moeilijk om de thee van tussen de vouwen te kunnen krijgen maar de Soolong Teamaker die ik nu gebruik voor verse thee is zowel makkelijk in gebruik als onderhoud.

Verkade Tops Citroen koekjes vermits die proeven als een mini citroen kaastaartje

Blueberry Pancakes, Bears like Marmelade, Banana Bread Chai en Honeycomb Cookie Doh! (alle vier van Bird & Blend), Caramel Apple Pie en Kaminabend van Theekanne, Karamel rooibos thee met vanille van King’s Crown, kamille en perzik infusie van Clipper, Winter Spices van Jumbo, Bio Rooibos sinaasappel van Albert Hein, Ananas en citroen fruit infusie van Pickwick en Indian Chai met citroengras van Chalo, Lemon in Love van TeaStation, … oftewel enkele van mijn huidige favoriete theesmaken

Treacle Moon douchegel vermits ze super lekker ruiken. Ik vergeet steeds om parfum te gebruiken maar lekker ruikende douchegels vind ik wel heel fijn. Enkele van mijn persoonlijke favoriete geuren: Those Lemonade Days, Frosted Candy Angel, Warm Winterberry Nights, Strawberry Ice Cream, Marshmallow Heaven

Deze pons die bij een set hoort om enveloppen te maken maar vooral heel vaak gebruikt wordt voor het afronden van de hoeken van bladwijzers of kaarten.

Snag – vermits ik daar na jaren zoeken ein-de-lijk comfortabele panty’s en leggings vond in mooie kleuren.

Lego – omdat het één van de zaken is die je ook kan doen wanneer je amper energie hebt. Maar ook omdat het ontspannend is en heel tof om zo’n set te zien groeien en details te (her)ontdekken .

Frixion pennen – want hoera ik kan mijn schrijffouten nu makkelijk wegvegen.

Esther Bennink, Katie Daisy, Mei Illustrations, AnotherView, … enkele van de artiesten van wie ik de illustraties vrijwel steeds prachtig vind.

Katoenen jurken met zakken én leuke prints – tja, daar hoort eigenlijk geen uitleg bij hé.

Kringloopgeluk – zo fijn om iets dat een ander niet langer wil een tweede leven te schenken. In beide richtingen trouwens. Maar het zelf iets vinden voelt wel iedere keer een beetje aan als geluk hebben bij een schattenjacht.

De geur van een bos na de regen

Woordgrapjes

Mijn totebags van AnotherView – ik heb door de jaren heen heel wat totebags bij elkaar verzameld maar die van Anouk zijn mijn favoriet vermits ze naast mooi ook nog eens groot én stevig genoeg zijn.

Pioenrozen

Mijn Hufflepuff dekentje

Leuke bekers – zo drink ik dit seizoen vrijwel steeds uit dit schattige pompoen-exemplaar

Grappige of schattige gebruiksvoorwerpen zoals dit lepeltje,

Wat zijn enkele van jouw persoonlijke favorieten?

4 gedachten over “These are a few of my favourite things”

  1. – Frixionpennen en leuke notitieboekjes met fijn papier ❤️
    – Azalea’s voor Kom op tegen kanker kopen en daar dan nog tot in november plezier van hebben
    – Pumpkin spice koekjes met witte chocolade van de liefste vriendin

    1. Heerlijk hé wanneer die plantjes het lang volhouden. Oh en fijn dat ik in dit lijstje voorkom. Of je zou nog een andere persoonlijke koekjes-dealer moeten kennen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.