Gelezen in september 2024

Het begin van een nieuwe maand betekent dat het opnieuw tijd is om terug te blikken op wat ik de vorige maand las. Ik kan jullie alvast verklappen dat het niet super veel was maar dat ik wel genoot van datgene dat ik las. Oh én dat er tot nu toe jammer genoeg slechts één boek van mijn herfstige leeslijst aan bod kwam. Hopelijk kan ik er daar deze maand wat meer van lezen.


Ik begon de maand met Boekwinkels & Botbreuken van Travis Baldree die binnenkort naar België komt. Op 27 oktober is hij aanwezig op Booktopia en op 28 oktober kan je hem ontmoeten in Standaard Boekhandel Leuven. Ook dit tweede deel las ik met veel plezier. Mijn recensie van dit boek kon je eerder hier al lezen.

Daarna las ik één van de boeken die een plekje kregen op mijn herfstige leeslijst. Not the witch you wed van April Asher was ontspannend en vermakelijk én ik las het tot mijn grote verbazing in slechts twee dagen uit. Hoera!

Ook The Apothecary Diaries, Vol. 12 van Nekokurage en Natsy Hyuuga las ik op twee dagen uit maar dat was minder verbazend vermits het een manga is.

Dat ik ondanks die twee snel uitgelezen boeken toch slechts drie boeken in totaal las ligt deels aan de uitputting (ja, nog steeds en ondertussen kreeg ik ook te horen dat er niets aan te doen is dus jullie zullen het met minder recensies moeten blijven stellen en ik met een slechts heel traag dalende tbr) en deels aan een fanfic die nog niet helemaal af is maar nu al goed is voor niet minder dan zo’n  3 470 bladzijden.

Cijfertjes:

Goodreads: 96/50
Gelezen boeken: 3 (+ fanfictie)
Geleende boeken: 1
Recensieboek: 1
Eigen boeken: 1
Bladzijden: 853 p. (+ > dan 3470 bladzijden fanfictie)
TBR: 170

2 gedachten over “Gelezen in september 2024”

  1. Kut dat die vermoeidheid blijvend is hé 🙁 maar ik vind drie boeken toch een goeie score!
    En die grote fanfics tel ik mee als boeken, die staan vaak ook op Goodreads :p

    1. Ik denk dat ik deze – zodra hij volledig is – ook op Goodreads ga toevoegen. Heb dat eerder ook al tweemaal gedaan vermits sommige van die fanfics zelfs voor meerdere boeken tellen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.