Terugblik Zomerse Post Actie 2024

Ik hoop uiteraard nog op een mooie nazomer maar nu de zomervakantie achter ons ligt is het tijd geworden om even terug te blikken op de Zomerse Post Actie. Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik ook wel uitkijk naar het knusse van het najaar. Dekentje, kaarsen, lekkere warme drankjes, een stapel boeken met heksen in de hoofdrol, een Hocus Pocus Lego-set om opnieuw in elkaar te zetten en een aantal schattige pompoenen en zelfs een spookje om uit te stallen. Die compenseren die kortere dagen een beetje.

Er werd Zomerse Post ….

GEMAAKT en GEPOST

ONTVANGEN

Van Denise kreeg ik dit heel zomerse kaartje. Zelfs de envelop was in een kleurrijk zomers jasje én er zaten ook nog eens een heel deel Harry Potter stickers bij.

Er was ook mooie zomerse post van lieve Suzanne die me niet als lootje had maar me dus wel een envelop gevuld met een mooi groen en paars kleurenpalet toestuurde.

Ook lieve Cindy stuurde me onverwachts wat extra zomers gevoel toe met een mooie kaart, gedicht, stickers én thee. De vergeet-me-nietjes deden me meteen aan mijn tante denken die de gewoonte had om die bloemen te plukken, drogen en ze vervolgens af en toe aan haar post toe te voegen.

Ook Lilian had gespot dat paars mijn lievelingskleur is. Zij maakte deze mooie kaart voor me waar zelfs zwarte raafjes in verwerkt waren. Plus stickers, thee en een gom in de vorm van een paars boekje.

De zomerse post van Stephanie was meteen ook magische post. De envelop was op weg naar hier losgeraakt maar gelukkig is Dobby (een grote pin) mooi blijven zitten tot hij hier was aangekomen. Ik vond ook stickers, mooie bladwijzers én memo notes in de vorm van lichtpaarse hartjes.

Ook Annelies haalde haar knutselmateriaal voor de Zomerse Post Actie en heeft me verrast met dit mooie scrapbooking-album in zee-thema. Zo’n mooi papier en eindresultaat. Daar krijg je meteen een vakantiegevoel van.

Dankjewel Denise, Suzanne, Cindy, Lilian, Stephanie én Annelies voor jullie leuke Zomerse Post en de fijne verrassingen die jullie er aan hadden toegevoegd.

GESPOT

Natuurlijk heb ik ook mijn best gedaan om zoveel mogelijk van jullie posts op te vangen én te bewaren voor deze terugblik blogpost. Onder de foto’s vermeld ik ook telkens wie ze op Instagram gedeeld heeft. Deze zijn bijvoorbeeld van Véronique die blij was met de Zomerse Post die ze van Denise kreeg.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Véronique, Wendy, Annelies en Denise

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Suzanne, Véronique en opnieuw Suzanne.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Véronique, Suzanne en Lilian.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Julie, Denise, Julie én nogmaals Julie.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Julie, Cindy én Stephanie.

Van linksboven en vervolgens met de klok mee zijn deze foto’s van: Cindy, Wendy, Denise en opnieuw Cindy.

Stickers, theezakjes, bladwijzers, leuke tekstjes, mooi versierde enveloppen én kaarten. Wat hebben jullie er allemaal weer iets fijns van gemaakt voor jullie lootjes. Dankjewel daarvoor!

Ik heb van niemand bericht gekregen dus ik hoop dat dat betekent dat iedereen minstens evenveel post ontvangen heeft dan dat ze verzonden hadden en dat ze daar volop van genoten hebben.

Wie na het zien van deze blogpost zelf ook zin heeft gekregen in een Post Swap kan best half november mijn blog in de gaten houden want dan wordt normaal de Kerst Post Actie aangekondigd. 

 

5 gedachten over “Terugblik Zomerse Post Actie 2024”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.