Gelezen in Augustus 2024

Na de aanwinsten van de voorbije maand is het uiteraard ook tijd om de boeken die ik de voorbije weken las met jullie te delen. Het waren er minder dan de voorbije maand maar mijn TBR is wel met evenveel boeken gedaald (tot ik er de nieuwe aanwinsten aan toevoegde alleszins) als in juli. Ooit gaat het me lukken om dat indrukwekkende aantal behoorlijk te laten dalen.


Het eerste boek dat ik de voorbije maand uitlas was het eerste volume van Aria of the Beech Forest. Een fantasy manga van Yugiri Aika die zeker niet slecht was maar me jammer genoeg ook niet omver wist te blazen.

Vervolgens was het tijd voor de ontgoocheling van de maand. Nadat ik zowel De prins van Toorn als De prins van Trots van Kerri Maniscalco met plezier gelezen had besloot ik eind juli om meteen verder te lezen in De koning van de Hel. Jammer genoeg kostte het me heel veel moeite om door dit boek heen te geraken. In het begin dacht ik nog dat het aan mij lag maar er waren gewoon te veel zaken die tegenvielen. Hopelijk lukt het me om de trilogie binnenkort eens volledig te bespreken maar voor nu geef ik alvast mee dat de serie voor mij niet eindigde met een knaller maar met een sisser.

Ok, ik heb het boek uiteindelijk dan toch maar mooi uitgelezen maar deed daar niet minder dan 24 dagen over. Gelukkig las At first spite van Olivia Dade een pak vlotter. Net als de vorige boeken die ik van deze schrijfster las liet ook dit verhaal me meermaals glimlachen. Dus dat was een fijne manier om mijn leesmaand af te ronden.

Hopelijk zorgt dat ervoor dat ik in september terug wat meer kan lezen. Er ligt alleszins een mooie stapel boeken klaar met heksen in de hoofdrol vermits ik dat wel mooi bij het najaar vind passen. Maar ik vermoed dat ik Boekwinkels & Botbreuken van Travis Baldree misschien toch eerst maar even ga laten voorsteken.

In het kort:

De koning van de hel – Kerri Maniscalco – 382p
Aria of the Beech Forest, Vol 1 – Yugiri Aika – 192p.
Love at first spite – Olivia Dade – 386p.

Cijfertjes:

Goodreads: /50
Gelezen boeken: 3 (+ fanfictie / nog steeds ja)
Geleende boeken: 1
Eigen boeken: 2
Bladzijden: 960p.
TBR: 171

Wat was jouw favoriete boek van augustus?

2 gedachten over “Gelezen in Augustus 2024”

    1. Fijn dat het boek dan ook zo goed meeviel. Ik denk dat ik nog maar een drie-tal boeken heb gelezen waarin bijen een rol speelden.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.