Reclame zonder sponsoring: Katie Daisy

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geneigd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten die ik zelf heb gekocht en waar ik heel héél blij mee ben.

Van sommige accounts weet je niet meer op welke manier laat staan wanneer je hen hebt ontdekt maar wel dat je er meteen fan was was. Het Instagram profiel van Katie Daisy is er zo eentje. Zodra ik haar illustraties zag besloot ik haar te volgen en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Want waar het hele social media gebeuren grotendeels erg snel gaat en daardoor al vlug gaat aanvoelen als teveel lijken haar creaties net een soort rustpunt in te lassen. Een soort visuele adempauze.

Voor mij was het ook iets waar ik graag offline van wilde kunnen genieten dus toen ik vorig jaar ontdekte dat ze een inspiratiekaarten-set had besloot ik die te bestellen. Eerst de How to be a Wildflower – set

en vervolgens ook de How to be a Moonflower versie.

Al moet ik wel eerlijk bekennen dat ik de kaarten zo mooi vind dat ik er niet super vaak een nieuwe trek maar ze net gedurende een tijdje wil uitstallen op de kast waar ik ze vaak zie staan én dan meteen ook weer even stil sta bij de boodschap die op de achterzijde staat.

Dit jaar voegde ik ook nog een doosje met enkele van haar kaarten aan mijn collectie toe om anderen mee te verrassen en nog niet zo heel lang kocht ik iets waar ik een jaar lang van ga kunnen genieten …

een scheurkalender! Dit jaar heb ik er geen en ik merk dat ik het toch wel mis. Dus vanaf volgend jaar gaat het elke dag aanvoelen alsof ik een klein cadeautje krijg in de vorm van één van haar prachtige illustraties.

Alvast een tip voor wie net als ik fan is van haar creaties … ze heeft ook heel mooie agenda’s.

Wie is één van jouw favoriete illustrators?

Eerdere posts in deze rubriek:

#1: Till and Dill
#2: Katie Abey
#3: AnotherView
#4: Fable & Black
#5: Oktoberdots
#6: Studio Schatkist
#7: Stationary Heaven & Little Lefty Lou
#8: Amay Sancha
#9: Mei Illustrations

6 gedachten over “Reclame zonder sponsoring: Katie Daisy”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.