Gelezen in Juli 2024

In tegenstelling tot vorige maand viel het lezen dit keer weer wat tegen. Ik las immers maar één leesboek uit en vulde mijn leesmaand verder aan met vijf manga’s en vijf strips. Slechts één van de manga’s was van mezelf en de strips las ik via Stripweb dus mijn TBR is niet veel gedaald deze maand. Die is zelfs gestegen vermits ik nieuw leesvoer cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Al een geluk dus dat ik ontdekte dat er op Goodreads nog een tweetal (of waren het er nu drie?) boeken op mijn TBR plank stonden die ik ondertussen al gelezen heb. Kleine gelukjes in booknerd-formaat want nu eindig ik op een rond aantal ongelezen boeken in de kast.

Ik begon de maand met een manga die ik van manlief cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Hij was er eentje van Charmed tegengekomen en dacht dat ik die wel leuk zou vinden. Dat zou ook zo geweest zijn mochten de personages ook echt aan de zusjes Halliwell doen denken maar dat deden ze (bij mij alleszins) niet echt en mede daardoor voelde de manga een beetje vreemd aan.

Vervolgens las ik nog enkele Kiekeboe strips. Nog een paar en dan ben ik helemaal bijgelezen. Als kind spaarde ik deze strips maar op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt vermits ze me minder aanspraken dan in het begin van de reeks én omdat dat samenliep met een prijsstijging. Ik vind het fijn om ze nu te kunnen bijlezen maar ben blij dat ik dat op deze manier kan doen in plaats van er plek in de boekenkast voor te moeten opofferen.

Hierna las ik opnieuw enkele vervolgdelen in manga reeksen die ik volg en tussendoor las ik beetje bij beetje verder in De Prins van Trots van Kerri Maniscalco. Het derde en laatste deel van deze trilogie ligt ondertussen klaar dus met wat geluk kan ik dat in de volgende Gelezen in blogpost opnemen.

In het kort:

Charmed: Magic School – Katy Rex – 104p.
De dode brievenbus – Merho – 48p.
Tot op de bodem – Merho – 48p
De truken van Defhoor – Merho – 48p.
Losse Flodders – Merho – 48p.
Wie A zegt – Merho – 48p.
Pulse Vol.4 – Ratana Satis – 124p.
The Eccentric Doctor of the Moon Flower Kingdom Vol.4 – Tohru Himuka – 204p.
The Eccentric Doctor of the Moon Flower Kingdom Vol.5 – Tohru Himuka – 204p.
The Eccentric Doctor of the Moon Flower Kingdom Vol.6 – Tohru Himuka – 196p.
De prins van trots – Kerri Maniscalco – 414p.

Cijfertjes:

Goodreads: 89/50
Gelezen boeken: 11
Geleende boeken: 9
Eigen boeken: 2
Bladzijden: 1486p.
TBR: 170

Welk boek wil jij de komende maand heel graag lezen?

2 gedachten over “Gelezen in Juli 2024”

    1. Ik tel alles mee. Elk boek telt hé. Alleen bij fanfictie ben ik gestopt om bij te houden hoeveel bladzijden ik juist las. Zo blij trouwens dat manga’s wel vlot blijven lukken. Die TBR laten zakken gaat gewoon wat langer duren dan verwacht maar dat kan uiteraard geen kwaad.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.